Gå til hovedindhold

3 gode råd til, hvordan du hverver indsamlere:

1. Ring til din ven eller familiemedlem!

Hvem er mere tilbøjelig til at hjælpe dig end dine bedste venner eller din nærmeste familie?

Grib telefonen og ring dem op. Spørg dem om de vil samle ind for dig d. 8. september

Din ven eller nærmeste familiemedlem vil højst sandsynligt gerne hjælpe dig med at samle ind den 8. september. Ring til dem og spørg om de vil samle ind til forskning i sclerose.
 

2. Tilbyd din hjælp

Nu lettere det er at tilmelde sig, des mindre er barrierne for at sige nej til at samle ind. Tilbyd derfor at tilmelde dine venner på www.sammenmodsclerose.dk. Du ved sikkert, hvor dine venner bor, og vil derfor også kunne foreslå nogle attraktive ruter.

Jo lettere det er at tilmelde sig, jo større er sandsynligheden for, at de siger ja. Tilbyd derfor at tilmelde dem du ringer til på www.sammenmodsclerose.dk
 

3. Gør dagen hyggelig

At samle ind kan virke skræmmende for nogen. Gør derfor meget ud af, at gøre rammerne for indsamlingsdagen god, så de, udover at samle ind til et godt formål, også får en hyggelig dag ud af det. Det kan du evt. gøre ved at tilbyde, at I starter dagen ud med at spise morgenmad sammen, eller ved at spørge, om I skal tage en rute ved siden af hinanden og så mødes efter endt indsamling.

Gør indsamlingsdagen hyggelige. Det kan virke ekstra motiverende. Du kan evt. tilbyde, at I starter dagen med at spise morgenmad sammen. I kan dele en rute og gå sammen eller I kan tage ruter, der ligger ved siden af hinanden og så mødes efter endt indsamling.
 

Giv den videre til dit netværk

Jo flere indsamlere vi sammen går på gaden søndag den 8. september, jo sjovere og hyggeligere, lover vi det bliver. Derfor er det vigtigt, at du får din familie, venner og øvrige netværk til at sprede budskabet og hjælpe med at hverve indsamlere. Det kan du gøre ved at sende sms, som vi har skrevet på forhånd, som en hjælp til dig. 

Hent sms'en ned på din mobil ved at sende teksten: SCL VEN til 22 85 15 10