Gå til hovedindhold

3 steps guide til, hvordan du kan samle ind:

Kort fortalt

Vi har samlet en liste med muligheder for, hvordan du kan bidrage til årets Scleroseindsamling 2019. Du kan melde dig som indsamler og med en indsamlingsbøtte gå lige præcis den rute, som du ønsker. Hvis du er forhindret på dagen eller ikke kan gå en indsamlingsrute, har vi her et par andre gode foreslag til, hvordan du kan være med. 

1. Meld dig som indsamler 

Hvis man har sclerose, kan det godt føles svært at give en hånd med til en indsamling, som handler om at gå fra dør til dør og samle ind. Det har vi fuld forståelse for. Men faktisk er selv den mindste indsats guld værd - og det vil vi gerne slå et slag for. Derfor vil vi gerne foreslå dig at vælge en rute, du har lyst til at gå - og så aftale med dig selv, at du tager et skridt ad gangen - og når de huse eller opgange, du nu engang har kræfter til. Du skal altså ikke kunne gå en hel rute for at være med. Det er dagsformen, der sætter tempoet. Og hvert skridt tæller.

Kender du supermarkedstricket?
Der findes faktisk også en ’smutvej’ til en godt fyldt indsamlingsbøtte. I langt de fleste byer i landet kan du nemlig også vælge en ’supermarkedsrute’, hvor du samler ind foran et supermarked i stedet for at gå fra dør til dør.

Meld dig som indsamler her

2. Start din egen indsamling på BetterNow

BetterNow er en digital platform for egenindsamlinger, hvor du som privatperson kan oprette en online indsamling til årets Scleroseindsamling og dele den i dit sociale netværk; familie, venner, kollegaer etc.

Det er meget let at lave en indsamling gennem BetterNow, og pengene bliver overført direkte til Scleroseindsamlingen (Scleroseforeningen), som du vælger, helt automatisk.

Start din egen indsamling her

3. Giv et bidrag

Du kan også støtte Scleroseindsamlingen ved at give et bidrag. 

  • Du kan støtte via MobilePay: 80333
  • Du kan give et bidrag via sms på 50 kr. send sms VEN eller 100 kr. send FAMILIE til 1215 
  • Bankoverførsel: Reg 4440 Konto 4370210306

Grænsen for fradrag i 2019 er 16.300 kr. dvs., du får ikke skattefradrag for beløb over dette.