Gå til hovedindhold

Nyt fra Scleroseforeningen vedr. arrangementer

Sekretariatet følger løbende med i sundhedsmyndighedernes meldinger, anbefalinger og retningslinjer i forhold til COVID19 smittespredning. Derfor har vi også løbende tilrettelagt afholdelse af aktiviteter, møder m.v. i overensstemmelse hermed og vi må konstatere, at situationen for øjeblikket udvikler sig nærmest fra dag til dag.

Netop nu oplever vi desværre en stigning i smittespredningen i samfundet, og i skrivende stund har mere end halvdelen af landets kommuner et smittetal, der vækker bekymring hos sundhedsmyndighederne.

På grund af den stadigt stigende smitte, har vi sammen med foreningens formandskab og lokalafdelingsudvalg, besluttet at aflyse eller udskyde alle planlagte fysiske møder, aktiviteter m.v. i alle dele af foreningen, eller at erstatte disse med virtuelle møder, foreløbigt frem til udgangen af 2020.

Vi vil i den kommende tid sætte en række aktiviteter i gang, som kan være med til at udvikle ”de gode digitale lokalafdelingsaktiviteter”.

Efterårsferien for familier i Dronningens Ferieby afholdes som planlagt, da familierne bor i egne huse, men fællesaktiviteter vil være påvirkede af COVI19-forholdsregler.

Sekretariatet vil stadigt være til rådighed for socialrådgivning og psykologbistand med fysisk tilstedeværelse (eller virtuelt), men medarbejdere i sekretariatet vil i det omfang det er muligt, blive bedt om at arbejde hjemmefra.

Pas godt på jer selv, hinanden og alt godt,