Gå til hovedindhold

Tak til Haderslev Golfklub! Virkelig... Af hjertet tak!

Blog post by

For ca. 14 dage siden kom Kim hjem i vores telt. Ældsteartisten havde ringet og "advaret" mig, da Kim er hendes chef ;-)

Kim er forpagter af Haderslev Golfrestaurant, og ældsteartisten er en af dem som hjælper ham med at vaske op efter gæsterne. Udover at være forpagter er Kim en mand med hjertet på rette sted! Han har nemlig arrangeret en golfturnering den 2. august, hvor deltagergebyret går ubeskåret til Scleroseforeningen. Kim har fortalt, at der indtil videre er sponsorerede præmier på 7.000,- på spil!

Nåh.. men Kim kom hjem til os den aften for at spørge, om jeg ville hjælpe ham med at skyde det her projekt i gang i forhold til "reklame". Det sagde jeg selvfølgelig ja til og kontaktede derpå Scleroseforeningen, som efterfølgende tog kontakt til Kim for at aftale, hvad de kunne bidrage med. Du kan læse her hvad Scleroseforeningen skriver om golfturneringen. (Vær dog opmærksom på, at turneringen ikke løber af stablen nu på lørdag, som der står skrevet på foreningens hjemmeside, men lørdag den 2. august.)

Endvidere kontaktede jeg Jyske Vestkysten, som gennem hele "Kys Sclerose Farvel" kampagnen har været så søde til at give alle mine ideer og påfund spalteplads i avisen. Jyske Vestkysten har også kontaktet Kim efterfølgende og lovet at dukke op på selve dagen, når pengene til Sclerosoeforeningen overrækkes :-)

 

Jeg er så glad for at kunne bruges til at skabe opmærksomhed på Sclerose, og vil den 2. august sende alle de kære golfspillere, som deltager i denne turnering en kærlig tanke og en særlig stor til Kim som har gjort det muligt. TAK Kim for initiativet, det er godt, der findes folk af din slags!

Faktisk er det ikke kun denne dag, at der samles penge ind til Scleroseforeningen i Haderslev Golfklub. Hver dag ryger der penge ind! Kim har nemlig besluttet at alle drikkepenge i 2014 går til Scleroseforeningen. Da jeg var ude i restaturanten for et par uger siden havde golfspillere i Haderslev bidraget med 4.532,32 kr. (og vi har kun juli:-))

Del rigtig gerne dette indlæg, så det spredes i hele landet, at der er en FANTASTISK golfturnering i Haderslev, som man kan deltage i og samtidig støtte Scleroseforeningen! Måske andre golfklubber i det ganske danske land kunne blive inspirerede :-)

 

 

Thumbnail
Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.