Gå til hovedindhold

Ny blog. Ny bog. Nyt album.

Blog post by

Jeg har haft rygende travlt! 

Jeg har arbejdet på min bog de sidste par år, der nu endelig er udkommet på Muusmann'forlag. Den handler om mig. Eller om os. Om hvordan livet har været for mig fra jeg fik diagnosen og 15 år frem. Om sejre og nederlag. Udholdenhed og ensomhed. Om lykkelige stunder på trods. Om hvem jeg er og hvem jeg valgte at være. Misen og ikke sclerose-Misen. Det er en forandringsfortælling, der handler om mig og min historie, men måske du kan se noget af dig selv i den? Måske din familie eller venner kan genkende noget? Her er ingen kostråd eller løftede pegefingre - det er en bog om retten til at være glad, selvom vi har sclerose. Bogen hedder: "Jeg kan da stadig synge".

Så skulle jeg også lige lave et album. "Misen & Backhausen". Jeg er jo sangerinde - det er jo det jeg er. Stadigvæk. Sclerose eller ej. Da jeg mødte min gamle ven Thor Backhausen og han fristede med forførende bossanova, var jeg solgt. Sammen har vi lavet denne plade - Thor har komponeret og spiller på sin vidunderlig hamornika mens jeg står for sangen og for en del af teksterne sammen med andre dygtige tekstforfattere. 
Det er blevet en dejlig plade for voksne, synes jeg, der kæler for ørene og klør på ryggen. 

Til sidst skulle jeg så have en ny blog hvor jeg kan boltre mig, og fra nu af vil det blive den I ryger ind på, når jeg poster et indlæg. Men indtil teknikaliteterne er på plads med viderestilling og alt det dér, vil jeg bare sige velkommen indenfor:

http://misen.dk/index.php/2016/10/13/har-man-lov-at-vaere-en-heldig-kar…

 

 

Thumbnail
2 Kommentarer
notamember
lise rønnebæk - 27. oktober 2016
YES!
Thumbnail
Misen - 30. oktober 2016

NEMLIG!

Og i lige måde, forøvrigt!

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.