Gå til hovedindhold

Dagen i dag er din. Tag den og brug den. Den er din og kommer ikke tilbage!

Blog post by

Det samme gør sig gældende for ens arbejde. Man kan jo blive helt skræmt, når man regner på, hvor mange timer af ens lange liv, der bliver brugt på fabrikken, kontoret eller hvor man har sin daglige gang.

Jeg har to drenge, der selvom de kun er 10 og 14 år er i fuld gang med deres karriereplanlægning. Hvad skal jeg lave, når jeg bliver voksen mor? Hvis jeg nu bliver advokat mor -giver det så kassen?

Hm... Advokater tjener vist meget godt. Men som jeg altid plejer at sige, det vigtigste er altså at være glad for det, man arbejder med, uanset hvad det er. Og jeg ønsker kun for mine guldklumper, at de må finde lige præcis det, der gør dem glade.

 

Hvad angår min egen karriere, ja - jeg elsker mit arbejde i Scleroseforeningen!

Egentlig føler jeg mig ret privilegeret og heldig. At jeg får mulighed for at øse ud hver dag er lige præcis det, som jeg gør bedst. At mærke adrenalinen, når man har fuldført en opgave, og man bare ved, at den var lige i skabet. Men det bedste er, at jeg i mit job ofte møder dem, jeg arbejder for. Nemlig alle jer der ude, som hver eneste dag lever med en sygdom som alvorligt har grebet ind i jeres tilværelse.

Hver dag i Scleroseforeningen er et bevis på, hvordan frivillige og ansatte gør en kæmpe forskel for mennesker med sclerose. Jeg er stolt af, at få lov til at være en del af det, jeg sætter pris på det, og det gør mig glad hver dag. 

Livet er ikke altid lutter lagkage. Livet er skønt. Livet er hårdt. Livet er måske til tider uretfærdigt. Men livet er livet, forunderligt dejligt med alt, hvad det kan. Dagen i dag er din. Tag den, det er dit. Også dit arbejdsliv! 

          Ledende Socialrådgiver, Nadia Buchard 

        

Thumbnail
Der er ingen kommentar endnu