Gå til hovedindhold

Byd livet op til dans med MS Ballroom Fitness

Kort fortalt

Nu kan du og din lokalafdeling arrangere MS Ballroom Fitness. Et dansekoncept, som både træner din balance, kondition og styrke, og som kan danses alene eller med en partner. Det helt særlige med MS Ballroom Fitness er, at det er tilpasset til tre niveauer, så du kan vælge den træning, der passer bedst til dig uanset danseerfaring og funktionsniveau. Se med her, og find ud af, hvordan du nemt kan arrangere MS Ballroom Fitness-hold i dit lokalområde. 

MS ballroom fitness

Mennesker med sclerose har et livslangt behov for fysisk aktivitet og træning, som både kan begrundes i de direkte og indirekte virkninger af sygdommen. Man har behov for at være fysisk robust, så man er rustet bedst muligt til at kunne modstå fysiske følger efter sygdomsudbrud og progression. 

MS Ballroom Fitness er dansetræning, der kan udføres siddende, stående eller gående, og kan derfor tilpasses alle funktionsniveauer. MS Ballroom Fitness er har fokus på at bevæge kroppen til rytme, hvilket både giver motion og livsglæde.  

Hvordan foregår det?


Aktiviteten MS Ballroom Fitness (dansetræning) foregår én dag om ugen af 2x30 min over 8 uger med uddannede danseinstruktører i Sclerose Ballroom Fitness™. Det er op til den enkelte danseinstruktør, hvor mange der kan deltage på et hold, dog anbefales et maksimum på 20 personer.  

Målgruppe, som kan deltage: 


Dansetræning er for alle mennesker med sclerose, uanset køn, alder, funktionsniveau og danseerfaring. 

Pris og kontakt:


Dansetræningen har en enhedspris på i alt 8x 500 kr. (4.000 kr.), inklusive transport og forberedelse, som dækker lønning af danseunderviseren. Beløbet er gældende for hele landet, uanset hvor dansetræningen skal afholdes. 

Har du lyst til at arrangere MS Ballroom Fitness i din lokalafdeling, kan du kontakte Anders Reitov på are@scleroseforeningen.dk som kan fortælle mere og hjælpe dig i gang. 

Se her, hvad MS Ballroom Fitness er og hvordan det foregår.