Gå til hovedindhold

Aktiviteter for dig som er ung med sclerose

Kort fortalt

Hvert år arrangeres der flere arrangementer for dig som er ung med sclerose, og som gerne vil møde andre unge i samme situation. På denne side kan du læse om de kommende arrangementer.

 

Ung Aktiv Weekend 2020

Er du mellem 19 og 40 år og har lyst til at udfordre dig selv fysisk sammen med andre unge med sclerose, kan du deltage i Ung Aktiv Weekend den 2. - 4. oktober 2020. Alle kan være med uanset det sportslige niveau. Weekenden foregår på Egmont Højskolen med god tilgængelighed og handicapforhold.

Læs mere om program og tilmelding på denne side. Har du spørgsmål til Ung Aktiv Weekend, så kontakt meget gerne Scleroseforeningen på 3646 3646 eller info@scleroseforeningen.dk

Ung med sclerose

Dato

Den 2. - 4. okt. 2020

Pris

Det koster 550 kr. at deltage pr. person og du skal være medlem af Scleroseforeningen.

Indkvartering

I skal overnatte i hyggelige huse, hvor I skal bo sammen 4 personer.

Læs mere om husene her:

https://www.hou-seasport.com/?Feriehusene

Praktisk info

Til hver soveplads findes dyne, hovedpude og rullemadras. Du skal selv medbringe eget sengetøj og håndklæde. Eller du  kan du vælge ved tilmelding at bestille en linnedpakke for 125 kr. pr. sæt. En linnedpakke indeholder sengelinned til 1 seng samt et stort og et lille håndklæde.

Tilmelding:

https://sclerose.nemtilmeld.dk/213/

OBS! Der kan forekomme ændringer i aktiviteter eller program. Vi bestræber os på, at alle får deres aktivitetsønsker opfyldt.  Du vælger aktivitet ved tilmelding.

Læs og download programmet her: