Gå til hovedindhold

Aktiviteter for dig som er ung med sclerose

Kort fortalt

Hvert år arrangeres der flere arrangementer for dig som er ung med sclerose, og som måske gerne vil møde andre unge i samme situation, blive udfordret eller måske bare lidt klogere. På denne side kan du læse om de kommende arrangementer.

 

UngSundhed: 

Ung Sundhed er en weekend med fokus på sundhed; både den fysiske og den mentale. Du får i løbet af weekenden mulighed for at prøve forskellige sportsgrene af og lytte til oplæg om mental sundhed. Læg hertil en masse social samvær. 

Hvornår: 15-17 september 2023.

Hvor: Dronningens Ferieby - Grenaa

Hvordan: Der åbnes for tilmeldinger 1. juni 2023, hvor programmet også vil være tilgængeligt. 

 

UngTema - til dig der er ny med sclerose:

Ung tema er en temaweekend med skiftende emner år for år. I 2023 har weekenden fokus på at være ny med diagnosen sclerose og/eller være ny i Scleroseforeningen. Du har på weekenden mulighed for at vælge dig ind på forskellige workshops med fokus på relationer, job og uddannelse.

Hvornår: 10-12 november 2023 

Hvor: Dronningens ferieby, Grenaa

Hvordan: Der åbnes for tilmelding 1. september, hvor programmet også vil være tilgængeligt.

 

Bemærk: For at deltage på Scleroseforeningens camps, skal du være medlem. Det koster 550 kr. inkl. kost og logi. Tilmeldte som ikke tidligere har deltaget på ungeweekender vil blive prioriteret. 

 

 

 

Ikke det du ledte efter?

Du kan altid kontakte din lokalafdeling og høre om der er tilbud til dig : Find lokalafdeling | Scleroseforeningen

Har du et ønske om en aktivitet eller vil du gerne være med til arrangere noget som du endnu ikke er støt på så skriv til ung@scleroseforeningen.dk