Gå til hovedindhold

Forkæl dig selv og dine kære med en tur til Dronningens Ferieby

Vi har været så heldige at kunne indgå en aftale med Dronningens Ferieby om 25% rabat på ugeophold og en særlig forkælelsespakke for mini-ferier i januar, februar og marts samt november og december for vores loyale støtter. Læs mere her, og se, hvordan du booker et ophold nederst på siden.

Tilbud 1: Få 25% på en uges ophold

Som fast støtte af Scleroseforeningen kan du i januar, februar og marts samt november og december få 25% på en uges ferie i et af de skønne feriehuse i Dronningens Ferieby, som ligger kun 1 time fra Aarhus og 4 timer fra København!

Tilbud 2: Tag på mini-ferie med ekstra forkælelse

Forkæl dig selv og dine nære med en nem, sikker og rolig ferie i Dronningen Ferieby. Når du som støtte booker tre overnatninger, forkæler vi jer med gratis, ovnklar aftensmad den første aften og morgenmad under hele opholdet – og det hele står naturligvis klar til jer i feriehuset, når I ankommer.

Tilbuddet gælder for januar, februar og marts samt november og december.

Ring nu til Dronningens Ferieby på tlf. 87 58 36 50 eller send en mail post@dronningensferieby.dk for at booke dit ophold. 

De handicapvenlige sommerhuse er fyldt med moderne og fleksibel komfort, og hvert hus har plads til 5 personer fordelt på to værelser og en sovesofa i stuen. Husene ligger midt mellem skov og strand med handicapvenlig badebro, så alle kan få dyppet tæerne i Kattegat. 

Klik og læs mere