Gå til hovedindhold

MS MIDDAG MENU

Kort fortalt

MS Middag er for alle, der har lyst til at gøre en forskel for en verden uden sclerose. Uanset om du er vant til at begå dig i køkkenet, nybegynder bag komfuret eller fuld af kulinariske ambitioner, så er MS Middag en udfordring for dig. Vi har sammensat to forskellige menuer, hvor alle kan være med. Du kan se begge menuer her.

Vi hjælper dig godt i gang

Sammen med din velkomstpakke får du en detaljeret tidsplan for, hvordan du kommer godt i mål med at tilberede de tre retter til dine gæster uden at miste overblikket. Med tidsplanen ved hånden bliver du guidet grundigt igennem hver ret, og vi giver dig gode råd og tips til at spare lidt på kræfterne undervejs. Det vigtigste er, at du a​​​​fsætter god tid til tilberedningen af din middag og gør forarbejdet til en hyggelig oplevelse for dig, din familie eller dine venner.

MS MIDDAG (Klassisk)

Forret
Cremet suppe
med røget ørred og dild

Hovedret
Langtidsbraiseret okse i rødvin
Serveret med flødestuvet selleri
og lun rødebedesalat

Dessert
Hvid chokolade panna cotta
med appelsinsalat tilsmagt med
lakrids og ristede mandler

MS MIDDAG (Vegetar)

Forret
Cremet suppe
med æbler, dild og hasselnødder

Hovedret
Indbagt quinoa med artiskokker og soltørrede tomater
Serveret med flødestuvet selleri
og lun rødebedesalat

Dessert
Hvid chokolade panna cotta
med appelsinsalat tilsmagt med
lakrids og ristede mandler