Gå til hovedindhold

VIL DU STARTE ET WALK?

Stå i spidsen for dit eget walk


VIL DU GÅ MED PÅ ET WALK?

Find et walk i nærheden af dig

Vi tager kampen op mod sclerose

You Go Girl er Scleroseforeningens spirende bevægelse og landsdækkende walk mod sclerose, der løber af stablen fredag den 1. maj 2020. På You Go Girl sætter vi sclerose på danmarkskortet, kæmper vi for de flere end 16.000 danskere med sclerose og samler ind til den livsvigtige forskning i sygdommen.

Alle kan være med på You Go Girl – mænd, kvinder, ældre og yngre –, og vi håber, du har lyst til at gå med!.

Sådan kan du være med

Du kan tilmelde dit eget walk til You Go Girl eller melde dig som deltager på et walk. Hvis du vil oprette dit eget walk, skal du bare klikke på ’tilmeld dit walk her’ ovenfor. Du kan både oprette et walk, der er åbent for deltagertilmeldinger, eller du kan oprettet et ’lukket’ walk, hvor det kun er dem, du inviterer, der kan tilmelde sig dit walk.

Hvis du vil tilmelde dig som deltager på et walk, finder du et walk tæt på dig ved at indsætte din adresse i feltet lige nedenfor. På den måde vil du på kortet kunne se, om der er oprettet et walk i nærheden af dig, du kan melde dig på.

Køb en ring og støt forskning

You Go Girl - RingÅrets You Go Girl ring

For kun 100 kr. kan du få fingrene i vores nye You Go Girl ring og samtidig støtte forskning i sclerose.

De 75 kr. ud af den 100 kr. går nemlig direkte videre til forskningen. Ringen er et symbol på, at du går med på You Go Girl, og at du kæmper for en verden uden sclerose.

Du kan købe ringen i vores webshop