Gå til hovedindhold

Find din rute og bliv indsamler

Kort fortalt

Som indsamler gør du en verden til forskel for mennesker med sclerose og deres familier. De penge, du er med til at samle ind, går nemlig til vigtig forskning i sygdommen. Og det skaber håb for en verden uden sclerose.

Dagsformen sætter tempoet

Hvis man har sclerose, kan det godt føles svært at give en hånd med til en indsamling, som handler om at gå fra dør til dør og samle ind. Det har vi fuld forståelse for. Men faktisk er selv den mindste indsats guld værd - og det vil vi gerne slå et slag for.

Derfor vil vi gerne foreslå dig at vælge en rute, du har lyst til at gå - og så aftale med dig selv, at du tager et skridt ad gangen - og når de huse eller opgange, du nu engang har kræfter til. Du skal altså ikke kunne gå en hel rute for at være med. Det er dagsformen, der sætter tempoet. Og hvert skridt tæller.

Tag vennerne med

Vi ved fra tidligere år, at det kan være hyggeligt at være flere om at gå en indsamlingsrute. Så hvis du har lyst til at være med til at samle ind, men ikke vil være alene om din rute, så inviter et par gode venner med ud at gå. I får helt sikkert en rigtig hyggelig tur rundt i nabolaget.

Kender du supermarkedstricket?

Der findes faktisk også en ’smutvej’ til en godt fyldt indsamlingsbøtte. I langt de fleste byer i landet kan du nemlig også vælge en ’supermarkedsrute’, hvor du samler ind foran et supermarked i stedet for at gå fra dør til dør.

Find din rute her

Indtast postnummer og vej