Gå til hovedindhold

Vederlagsfri fysioterapi

Efter lysning fra TV2

Vi har fået en henvendelse fra en journalist ved TV2, som gerne vil sætter fokus på vederlagsfri fysioterapi, og som gerne vil høre om patienternes erfaring med vederlagsfri fysioterapi.

 

Hun skriver: "Inden årsskiftet oplevede flere patienter, at de ikke kunne få den vederlagsfri behandling, de ellers var/er berettiget til. Nogle fik ingen behandlinger, andre fik reduceret antallet af behandlinger, mens andre ingen ændringer oplevede. Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med at kigge næmere på udfordringerne, og derfor vil jeg meget gerne i kontakt med alle, der modtager vederlagsfri fysioterapi - både dem der har opleveret ændringer, og dem der ikke har. For at kunne belyse emnet på bedste vis, vil jeg meget gerne høre mere om de fordele og/eller ulemper I som patienter oplever."

 

Hvis I gerne vil fortælle om jeres erfaringer, så kontakt i første ombæring Scleroseforeningens pressemedarbejder Gitte Rudbeck på gru@scleroseforeningen.dk eller på 22732318. Så kan hun fortælle mere eller vise videre til journalisten 

Venlig hilsen

Ole Dahl