Gå til hovedindhold

Har du brug for en at tale med?

Kort fortalt

I samarbejde med Rødekors, kan du igennem Scleroseforeningen tilmelde dig en besøgsven ordning.

Ordningen kan bruges af både medlemmer og ikke medlemmer.

 

Savner du nogen at tale med i løbet af ugen, så har du nu mulighed for at få en besøgsven. Scleroseforeningen samarbejder med Røde Kors om at tilbyde besøgsvenner til mennesker med sclerose.

En besøgsven er en frivillig person, som efter aftale med dig kommer på besøg. Over en kop kaffe eller te kan I tale om stort og småt, læse avisen eller hvad I nu har lyst til. Det er op til dig og din besøgsven, hvad I vil lave sammen. Som regel mødes du med din besøgsven en gang om ugen.

Det er gratis at få besøg af en besøgsven, og du behøver ikke at være medlem af hverken Røde Kors eller Scleroseforeningen for at få besøg. Tilbuddet er for mennesker med fremskreden sclerose.

Hvem er din besøgsven?

I samarbejde med Røde Kors vil Scleroseforeningen sætte dig sammen med en person, som du deler interesser med. Du skal derfor til at starte med svare på nogle spørgsmål om dine interesser, så er det nemmere at finde en person, som du passer med.

Tilmeld dig til en besøgsven

Hvis du synes, at det lyder som noget for dig med en besøgsven, eller har du spørgsmål, skal du kontakte Anders Reitov i Scleroseforeningen på:

E-mail: are@scleroseforeningen.dk

Telefon:
2480 8275.

Tilbuddet er for mennesker med sclerose, der bor i Solrød, Greve, Brøndby eller København, selvom du ikke bor i én af byerne, og gerne vil have en besøgsven, så tag kontakt alligevel.