Gå til hovedindhold

online MS MIDDAG

Louisa Lorang giver tips og tricks til sund kost – og klæder dig på til MS MIDDAG

Efter en dejlig lang sommerferie slår vi igen de virtuelle døre op til online møde onsdag den 21. september kl. 19-21. Og hvilken bedre måde at gøre det på end ved at have fokus på lækker mad i hyggeligt selskab?

Der er nemlig lige akkurat en måned til, at Scleroseforeningens middagsevent, MS MIDDAG, igen løber af stablen, og i år er vi så heldige at have TV-kok og opskriftudvikler, Louisa Lorang, til at stå for menuen. Her har Louisa fokus på de gode, sunde råvarer, masser smag, farver og friskhed, men fokus er også på, at vi i dagene mellem den 21. og 30. oktober sætter os til bords for at stille skarpt på og samtidig samle ind til forskningen i sclerose.

Inden da vil Louisa tage os med på rejsen samt give os gode tips og tricks til en hverdag med en sundere kost, hvor der i den grad ikke er gået på kompromis med smag, farver og power.

På onlinemødet den 21. september kan du derfor møde Louisa, der laver forskellige retter fra årets MS MIDDAG-menu, og samtidig besvarer spørgsmål live fra alle jer, der ser med.

Er du allerede tilmeldt MS MIDDAG, er denne aften derfor også en kærkommen mulighed for at blive guidet igennem nogle af de retter, du selv skal lave om en lille måneds tid, af selveste Louisa – og for dig, der endnu ikke er tilmeldt, kan det være, du bliver inspireret til at melde dig som vært. Ellers er der rig mulighed for at få generelle gode råd og masser af inspiration til lækker og sund mad fra TV-kokken.

Det hele finder sted virtuelt fra kl. 19-21, og gennem hele aftenen svarer Louisa Lorang løbende på spørgsmål fra alle jer, der ser med.

Du tilmelder dig onlinemødet via dette link: https://sclerose.nemtilmeld.dk/302/