Gå til hovedindhold

Information til de frivillige før afhentning

Kort fortalt

Du skal introducere alle frivillige indsamlere til deres opgaver i forbindelse med afhentningen, og sørge for at de har de materialer, de skal bruge.

 

Dette skal de frivillige indsamlere informeres om:

  • Husk at have indsamlermærkat synligt på tøjet og en god saks eller bidetang med, når indsamlingsbøsserne skal hentes i butikker mm. 
  • Indsamlingsbøsserne kan være tunge – overvej, hvordan de bedst kan transporteres. Det kan være en god idé at opfordre de frivillige indsamlere til at medbringe en trolley eller lignende. Måske vil der være brug for flere biler til afhentningen, end der var brug for ved opstillingen.
  • Oplys om, hvordan optællingen skal foregå og hvilken bank, der er lavet aftale med. Indsamlerne skal vide, hvor og hvornår de skal aflevere de afhentede indsamlingsbøsser, og om de skal hjælpe med optælling i banken. Hvis indsamlingsbøsserne opskæres i banken, skal man huske at have affaldssække/kasser med til de tomme indsamlingsbøsser.
  • Kvitteringerne fra banken og butikslisterne skal gemmes og afleveres til dig som koordinator.

Dette skal indsamlerne have til afhentning:

Takkeflyers til det antal butikker, der er på indsamlernes butikslister. (Takkeflyers er sendt i kassen/kasserne sammen med indsamlingsbøsser og strips mm.)

De får desuden brug for deres indsamermærkat, kuglepen, saks eller bidetang, butikslisterne fra opstilling af indsamlingsbøsserne og sæk el. andet til at have indsamlingsbøsserne i.