Gå til hovedindhold

Inspiration til din indsamling

På YOU GO er vores mål at gå for at samle penge ind til forskningen. Vi har fuld forståelse for, at det kan være grænseoverskridende at samle ind til velgørenhed, selvom det er til et fantastisk og meningsfuldt formål, og derfor har vi samlet de bedste indsamlingstips fra vores YOU GO-deltagere:

ikon megafon

Spred budskabet

Det første skridt mod din indsamling er at sprede budskabet. Til de nærmeste sker det ofte mund til mund, men mange bruger deres sociale medier til at dele deres indsamlinger. Vi har samlet skabeloner på tekster HER, som du kan bruge, når du skal fortælle om, hvad du samler ind til, samt hvad pengene går til. Længere nede har vi samlet grafik til download, hvor du finder alt fra logoer og emailsignaturer til headere til LinkedIn.

ikon lineal

Km-/meter-/skridtsponsor

Du kan bede din omgangskreds, arbejdsplads, venner eller familie om at donere et fast beløb per km, meter eller skridt, du går. Det kan for eksempel være 1-10 kr. per km eller 1 øre per meter.

ikon håndtryk

Virksomhedssponsorat

Har du en arbejdsplads eller en forbindelse til en virksomhed, du tror, der vil støtte op om dig og en god sag? Så kan et virksomhedssponsorat også være en god idé. Vi har set alt fra faste beløb til km-sponsorat eller sponsorat af goder, der kan sælges på en auktion, bingo eller være pris i konkurrencer, hvor overskuddet går til din indsamling.

ikon talenter

Dine talenter

Du kan sætte dine talenter og kompetencer i spil ved at sælge kunst eller håndværk, invitere til danseundervisning, arrangere et foredrag eller andet, du er god til, hvor overskuddet af billetsalget eller salget går til din indsamling.

ikon kaffe

Salg af kaffe og kage

Især til større walks ser vi ofte salg af kaffe, kager og andet godt til ganen, hvor overskuddet gik til indsamlingen.

ikon download

Grafik til download

Vi har samlet logoer, headere til LinkedIn/Facebook/Instagram, plakater til div. sociale medier, emailsignaturer mm. til dig, som du frit kan benytte ifbm din indsamling.

Du kan downloade dem HER


Se de igangværende indsamlinger på vores støttesite her