Gå til hovedindhold
TemaArbejdsgiverSe hele temaet

Kollegaer sammen om en verden uden sclerose

Kort fortalt

I kan som arbejdsplads gøre en stor forskel for sclerosesagen, og samtidig styrke fællesskabet blandt jer. Vi arrangerer hvert år forskellige events, som I kan deltage i, og som alle har det tilfælles, at de udfordrer og skaber fællesskab, styrker sundhed og samarbejde. Se vores årlige events her. 

YOU GO GIRL

YOU GO GIRL er Scleroseforeningens landsdækkende walk mod sclerose. Alle kan være med på You Go Girl – høj som lav, ung som gammel, mand, eller kvinde – og vi håber, du har lyst til at gå med! Tag dine kollegaer, venner eller familie med, og se om I kan gå de 16.500 skridt for hver person med sclerose i Danmark.

Se mere her.

MS MIDDAG

Inviter dine kollegaer til bords for en verden uden sclerose. En unik spiseoplevelse og hyggelig aften, som foregår hjemme hos dig i selskab med kollegaer, venner, familie eller hvem du ønsker at invitere. 

Konceptet er simpelt: 

  • Vi har varerne. Du skal blot invitere op til otte gæster på en hjemmelavet middag.

Tilmeld dig som vært nu og modtag din gratis velkomstpakke med opskrifter, gavekort til REMA 1000 og gode råd.

Se mere her.

MS RUN

Er du klar på den ultimative løbe-udfordring, hvor du samtidig gør en vigtig forskel for sclerosesagen? MS RUN er et unikt løb, som giver dig og dit hold mulighed for at løbe længere end nogensinde og samtidig få nogle fantastiske oplevelser sammen med dine venner eller kollegaer.

Find udfordringen her.

MS BIKE 

MS BIKE er en oplevelse ud over det sædvanlige! Saml dine cykelkammerater, venner eller kollegaer i et hold, og deltag i ultra cykelløbet MS BIKE  2020 - hvor I skal klare 700 kilometer på max 30 timer! 

Løbet er sportsligt en af de største udfordringer, man som cyklist kan deltage i på dansk jord. Samtidigt er det muligt for alle at deltage uanset hvilken fysisk formåen og sportslig ambition, man har.

Cykelnerven 

Cykelnerven er Danmarks hårdeste og vildeste velgørenheds-cykelløb. Hvert år kæmper vores 250 cykelnerve-ryttere sig igennem de afgørende etaper i Tour de France til fordel for en verden uden sclerose. Vil du søge om en af de eftertragtede pladser på Cykelnerven 2021 eller har du lyst til at blive sponsor for Cykelnerven?

Find udfordringen her.

You Run

You Run er et velgørenhedsløb, hvor du kan løbe alene eller sammen med kollegaer, venner eller familie. Du løber for for en vigtig sags tjeneste, og samler ind online.