Gå til hovedindhold

Kom med på guidede gåhold i dit lokalområde i sommeren 2022

Kort fortalt

Har du sclerose, eller er du pårørende til en med sclerose? Så har du nu muligheden for at være med på et Gå for livet-hold, hvor vores uddannede instruktører hver uge planlægger og facilitere gåture i dit lokalområde. Tilmeld dig i bunden af artiklen. 

Hvorfor gåture?
Som deltager på et Gå for Livet-hold kommer du ugentligt ud i naturskønne områder i dit lokalområde. Foruden den friske luft og det sociale samvær på holdet, får du gennem gåturene også styrket din fysiske aktivitet og kondition.

Det praktiske

  • Hvert hold bliver guidet af én eller flere Gå for livet-instruktører, og du kommer til at gå sammen med op til 10-12 andre deltagere. Gåturene varer mellem 30-60 minutter.
  • Gåturene vil blive planlagt efter sammensætningen af det enkelte hold og distance kan variere fra uge til uge alt afhængig af holdets deltagere.
  • Alle er velkomne! Instruktørerne vil forsøge at tilpasse turene, så alle kan være med. Også hvis du bruger hjælpemidler.
  • Det kræver ingen vandreerfaring eller særligt vandreudstyr, men da alle ture foregår udenfor, er det vigtigt, at du har tøj og sko på til at kunne bevæge dig udendørs.

Hvor og hvornår?
På nuværende tidspunkt kan du deltage på et Gå for Livet hold følgende steder:

  • Viborg: I går torsdage kl. 18.00. I mødes første gang d. 2. juni, kl. 18 ved parkeringspladsen ved Sønæs park, Sønæsvej 5 8800 Viborg.
  • Vestegnen: Holdet er startet op, men der er stadig ledige pladser. Holdet går onsdage kl. 17.00 i området omkring Ørnens kvarter i Albertslund.
  • Silkeborg: I går torsdage kl. 16.15. I mødes første gang d. 2. juni, kl. 16.15 ved p-pladsen på hjørnet af Marielundsvej/Frederiksberggade 8600 Silkeborg og skal gå ved Vejlbo mose.
  • Guldborgsund: I mødes første gang d. 2. juni, kl. 16 ved Cafe3Kanten (udenfor), Slotsbryggen 24, 4800 Nykøbing F.
  • Faxe og Stevns: I går tirsdage kl. 15.00. I mødes første gang d. 7. juni, kl. 15 ved Bøgeskoven, Stevns Klint Trampesti, 4660 Store Heddinge.

Lyder Gå for Livet som noget for dig?

Har du brug for hjælp til at tilmelde dig, har du nogle spørgsmål, eller vil du blot høre nærmere om gåturene, er du velkommen til at kontakte Josephine Lyngh Steenberg, tlf.: 51329631 eller mail: jst@scleroseforeningen.dk

Instruktørerne er klar og vandreturene er planlagt, så hvis du vil med, så tilmeld dig nu.