Gå til hovedindhold

Bliv klædt på til mødet med sundhedsvæsenet

Kort fortalt

På denne side kan du læse hvordan andre med sclerose har oplevet at data fra deres aktivitetsure, hjalp dem til bedre at kunne indgå i en dialog med deres sygeplejerske, læge eller fysioterapeut samt svare på spørgsmål de før oplevede de ikke kendte svaret på

Det kan blive nemmere at svare på spørgsmål fra sygeplejersker og læger

Deltagerne i MS Life Logging oplevede, at data fra deres aktivitetsure gjorde, at det blev nemmere for dem, at svare på spørgsmål stillet af deres sundhedsprofessionelle. Flere af deltagerne fortalte, at spørgsmål som "Hvor langt kan du gå?", "Hvordan har du haft det siden sidst?", "Hvordan sover du om natten?" og "Hvordan oplever du din nye medicin virker?", var spørgsmål deres aktivitetsur havde gjort det nemmere at svare på. I citaterne nedenfor kan du læse hvordan deltagerne i MS Life Logging, oplvede deres aktivitetsur hjælp dem til en bedre dialog med deres sundhedsprofessionelle. 

Du må ikke glemme, at mærke efter på egen krop

De sundhedsprofessionelle, der deltog i MS Life Logging, mente også at data fra aktivitetsure, kan gøre det lettere for mennesker med sclerose at beskrive deres symptomer og sygdomsudvikling. Flere fysioterapeuter mente derudover, at der er potentiale i, at aktivitetsure anvendes til, at sætte objektive mål, som patienten selv kan følge ifm. et trænings- eller rehabiliteringsforløb. Dog er det vigtigt, at teknologien ikke bliver centrum for mødet mellem dig og de sundhedsproffessionelle. Nedenfor kan du læse, hvordan en fysioterapeut råddet til, at man husker at opleve sin egen krop og mærke efter .