Gå til hovedindhold
Velkommen til lokalafdelingen

Bornholm

Aktiviteter i lokalafdelingen

15
jun

Kontakt

Formand
Jesper Andersen
Email: jesper67dk@yahoo.dk
Mobil: 30450103
Kalbyvejen 13
3720 Åkirkeby

Vi er en forening med omkring 200 medlemmer, hvoraf de 79 er ramt af sclerose.

Vores hovedformål er at udbrede kendskab til sygdommen og at lave nogle gode arrangementer for vores medlemmer. Desuden forsøger vi også at skaffe nogle økonomiske midler til foreningen,f.eks. ved at have en årlig byttepengeindsamling, penge herfra går hovedsaglig til forskning i sygdommen, sclerose.

Vi laver forskellige arrangementer såsom; tur i Brændegårdshaven for medlemmerne og deres børn, røgeritur, bowling og julefrokost. Vi  har også  arrangeret bl.a. bankospil, tur til Sommerfugleparken, sangaften og en tur til travbanen – ting som er naturlige for en som ikke har en kronisk sygdom, men som kan være uoverskuelig for en som er ramt af en sygdom som sclerose – både energimæssigt og økonomisk. Desuden vil vi forsøge at lave arrangementer som har et mere fagligt indhold.

Vi i bestyrelsen, forsøger at ramme tilbudene så bredt som muligt, derfor holder vi en gang om året et møde, hvor hovedformålet er, at snakke om hvilke arrangementer vi skal tilbyde vores medlemmer. Da vi meget gerne vil se mange flere af vores medlemmer til vores arrangementer, modtager vi meget gerne forslag til aktiviteter, som netop du har lyst til at deltage i.

Vi mangler også inspiration til nogle aktiviteter for vores børn og unge -  har du nogle ideer, så kontakt en af os fra bestyrelsen !

Til nogle af arrangementer har vi brug for nogle frivillige hjælper, så hvis du har lyst, tid og overskud til at gøre en forskel, må du meget gerne kontakte os.

Vi har brug for dig i foreningen, uanset om du selv er ramt af sygdommen, har pårørende/ venner der har sclerose eller bare gerne vil støtte et godt formål i kampen mod denne uhelbredelige sygdom, som hvert år rammer mange mennesker, hovedsageligt yngre med børn.

Så meld sig ind i foreningen - dette sker ved at ringe til Hovedforeningen på tlf. 36 46 36 46.

Det koster kun 340 kr. om året, et familiemedlemskab koster 510 kr. årligt 2018 priser.