Gå til hovedindhold
Velkommen til lokalafdelingen

Nordsjælland - Øst

Aktiviteter i lokalafdelingen

7
jan
16
jan

Kontakt

Laila Rohde Mortensen
3070 Snekkersten
E-mail: nordsj.oest@gmail.com
Telefon: 28 18 86 59

Lokalafdelingen Nordsjælland-Øst dækker kommunerne

Fredensborg, Gribskov, Helsingør og Hillerød.

     

 

Lokalafdelingen er stedet hvor du som sclerose ramt eller pårørende, kan få mulighed for lokalt, at komme til foredrag om sygdommen, ny viden, behandlinger m. m eller mødes med andre ligesindede til sociale arrangementer. 

Vi er en aktiv afdeling der kun holder pause i sommer perioden og vi forsøger at være meget alsidige, så der er oplevelser for alle og fordelt rundt i vores kommuner. Det er vigtigt for os, at personer der kommer i afdelingen, kan mødes med folk, de kan knytte venskaber med, der kan bruges i deres dagligdag.

Hvis du har ideer/ønsker til fremtidige aktiviteter, så send en mail til formanden på nordsj.oest@gmail.com 

Lokalafdelingen er også samlingspunktet for alle, der arbejder for sclerosesagen på den ene eller anden måde, hvad end man er med til forskellige events som fx indsamlinger eller er involveret i det kommunale handicap politiske liv. Vi har flere medlemmer der sidder i DH regi eller handicap råd men har altid brug for flere så vi høre gerne fra dem, der kunne have lyst til at blive frivillig så hvis du er interesseret i at støtte sclerosesagen med din frivillige arbejdskraft, eller med andre midler, så kontakt lokalafdelingen.

Du kan også finde os på Facebook:  Klik her