Gå til hovedindhold

Rejs dig og kom igen, stærkere med Finn Nørbygaard

Foredraget er dedikeret til alle de fantastiske frivillige, som yder en stor indsats ved forskellige arrangementer i Scleroseforeningen.. Rejs dig og kom igen, stærkere. Finn Nørbygaard fortæller ærligt og ligefrem om sit liv og sine drømme.

Foredraget er dedikeret til alle de fantastiske frivillige, som yder en stor indsats ved forskellige arrangementer i Scleroseforeningen.


Rejs dig og kom igen, stærkere

Finn Nørbygaard fortæller ærligt og ligefrem om sit liv og sine drømme. Fra barndommen som adoptivbarn i Esbjerg hvor klassekammeraterne blev hans første publikum. I mødet med Jacob Haugaard startede en tour de force i dansk showbiz som foreløbig har varet i 25 år.

Han fortæller åbent om berømmelsens for - og bagsider, om succeserne og fiaskoerne, om metaltrætheden og om den betydelige formue som fulgte i kølvandet på at være en af landets mest kendte entertainere.

Et særligt afsnit handler om oplevelserne omkring IT Factorys kollaps og herunder reaktionerne på at miste hele sin formue på en enkelt dag.

Med sin mangeårige uddannelse som psykoterapeut folder Finn Nørbygaard sine personlige erfaringer med af møde en voldsom krise ud så de komme til at omhandle almenmenneskelige erfaringer.

"Foredraget er et foredrag om håb!"

Der vil blive mulighed for at købe øl og vand inden foredragetTilmelding

medlemmer
50.00 DKK
Frivillige
0.00 DKK
Ikke medlemmer
100.00 DKK

Book billet(ter) her. (køb af medlemsbilletter kræver du er logget ind på siden)