Gå til hovedindhold

Byd livet op til dans med MS Ballroom Fitness

Kom og dans til en masse af skøn musik, mens du samtidig træner styrke, holdning og kropskontrol. Med sclerose er det særligt vigtigt med fysisk aktivitet og træning, så du er bedre rustet til at kunne modstå fysiske følger.

Kom og dans til en masse af skøn musik, mens du samtidig træner styrke, holdning og kropskontrol. Med sclerose er det særligt vigtigt med fysisk aktivitet og træning, så du er bedre rustet til at kunne modstå fysiske følger. Samtidig mindsker du risikoen for at få andre sygdomme. MS Ballroom Fitness er dansetræning, der kan udføres siddende, stående eller gående, og kan derfor tilpasses alle funktionsniveauer. 

Når du danser, får du trænet muskler, balance, koordination og meget mere, og til dans med MS Ballroom Fitness bliver du præsenteret for forskellige stilarter. Du kan danse alene eller med en partner, og dansetræningen er tilpasset til tre niveauer, så du kan vælge den træning, der passer bedst til dig uanset danseerfaring og funktionsniveau.  

Træning er ikke kun godt for din fysik, men også for din hjerne. I det hele taget er der en masser gode effekter ved at træne. Så byd dig selv og livet op til dans og få masser af glæde og energi.

Første gang er fredag den 28. oktober kl. 16.15 - 17.15. Herefter danses der hver fredag frem til den 16. december.
Pris: Det koster 520 kr. at deltage for 8 gange fredagsdans. 
Sted: Buddingevej Fysioterapi, Buddingevej 199, 2860 Søborg

For yderligere information kontakt underviser Kamilla Koblauch på kamillakoblauch@yahoo.com

Ps. Du kan blive skrevet på venteliste.

Tilmelding