Gå til hovedindhold
Velkommen til lokalafdelingen

Vestfyn

Aktiviteter i lokalafdelingen

1
jan
21
jan

Kontakt

Formand:
Pia Hyttel
Mail: hyttel76@gmail.com
Mobil: 51882371

 

SE HER - ÆNDRING AF TELEFONTID PÅ OUH.

Ændring af telefontiden i Scleroseklinikken på OUH:
Vi ved at mange har haft problemer med at komme igennem til sclerosesygeplejerskerne i telefontiden med mange frustationer til følge.
For at imødekomme dette og højne kvaliteten af telefonkonsultationerne ændrer vi nu telefontiden pr 2. januar 2018.
Man vil ikke længere direkte kunne ringe til en sygeplejerske på indenfor bestemte tidspunkter.
I stedet vil det være muligt at ringe til sekretariatet mellem kl 8-15 og blive booket til en opringning fra en sclerosesygeplejerske senest dagen efter.

Al telefonisk kontakt foregår således pr 2. januar 2018 kun via sekretarietets telefonnummer 6541 1609.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Lokalafdelingen dækker Middelfart og Assens kommuner og er samlingspunkt for alle, der arbejder for sclerosesagen i vores lokalområde.

Det er vores mål, at skabe netværk både mellem os som er berørt af sclerosen (medlemmer med sclerose og pårørende), og alle jer der har indflydelse på vores hverdag.

I vores arbejde for at skabe det bedst mulige kendskab til sygdommen, afholder vi både oplysende og underholdende arrangementer for vores medlemmer og andre interesserede.

Vi engagerer os i lokalpolitik, dels ved at arbejde i de lokale handicapråd dels ved kontakt med lokalpolitikere og embedsmænd.

 


 

Se også vores grupper på facebook, hvor der jævnligt kommer opslag og nyheder: https://www.facebook.com/groups/lokalafdelingenvestfyn/
 

Ungegruppen (alle under 40 år) har også deres egen lukkede gruppe.  

 

HUSK at tjekke KALENDEREN her på hjemmesiden med både lokale og delte arrangementer