Gå til hovedindhold

Camp Personlig Udvikling

Kort fortalt

Camp Personlig Udvikling udspringer af det tidligere "Voksentræf". Det er en social og hyggelig weekend for dig, som ønsker at blive klogere på dig selv og møde andre mennesker med sclerose, som har oplevet nogle af de udfordringer som sclerosen kan give.

Temaet for 2019 handler i høj grad om at finde livsglæde og få nye positive tanker, som kan inspirere og bruges i det daglige. Sclerose kan være en hård følgesvend i livet, og hvis du vil være glad, så er det måske ekstra vigtigt ikke at lade sclerosen sætte dagsordenen i din hverdag.

Via inspirerende oplæg ønsker vi at puste til dit positive mindset og give dig lysten til at leve livet på trods af sclerose. Kom derfor med og få ny energi og nye bekendtskaber på tværs af landet.

Vi håber, at du tager hjem fra Campen med en følelse af, at sclerosen ikke behøver at bestemme over resten af dit liv.

Dato

13.-15. september 2019

Pris

Det koster 550 kr. at deltage pr. person.

Tilmelding

Tilmelding til Camp Personlig Udvikling åbner onsdag d. 15. maj kl. 12.00. via følgende link https://sclerose.nemtilmeld.dk/176/

Adresse

Dronningens Ferieby 1
8500 Grenå

Læs mere om stedet her

Facebookgruppe

Camp Personlig Udvikling har sin egen Facebookgruppe. Find den her

Spørgsmål

Har du spørgsmål til Camp Personlig Udvikling 2019, kan du kontakte medlemsservice på info@scleroseforeningen.dk eller telefon 36 46 36 46