Gå til hovedindhold

MS BrainFit - et medlemstilbud til dig med kognitive udfordringer

Kort fortalt

MS BrainFit er et medlemstilbud udviklet til dig, der oplever kognitive udfordringer i din hverdag. Med MS BrainFit kan du dagligt registrere dine kognitive symptomer og få hjælp til at håndtere udfordringer med dit energiniveau, din opmærksomhed eller din hukommelse. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du kommer godt i gang med MS BrainFit.

Hvad er MS BrainFit?

MS BrainFit er et digitalt værktøj udviklet til at støtte de af Scleroseforeningens medlemmer, der oplever problemer med energiniveau, opmærksomhed eller hukommelse. Med MS BrainFit kan du dagligt registrere dine kognitive symptomer og derigennem få en bedre forståelse af dine symptomers udvikling over tid. Derudover er der i værktøjet samlet konkrete råd, guides og strategier, der relaterer til energiniveau, opmærksomhed og hukommelse. Disse kan anvendes som støtte i din hverdag.

Sådan bruger du MS BrainFit

Du kan bruge MS BrainFit fra en browser på din computer eller din telefon ved at gå til www.msbrainfit.me. Du skal logge ind for at bruge værktøjet. 

Login i MS BrainFit
Er det første gang, du skal bruge MS BrainFit, kan du oprette et login ved at gå til siden for brugeroprettelse: Opret mig som bruger

Har du tidligere været logget ind i MS BrainFit, kan du gå til loginsiden: Log ind i MS BrainFit

Gem MS BrainFit som web-app på din telefon
Du kan gemme MS BrainFit på din telefon som en web-app, så du har den lige ved hånden, når du skal bruge den. Det gør du på følgende måde:

  • Åbn siden www.msbrainfit.me via en browser på din telefon.
  • Klik på browserens dele-ikon.
  • Vælg  'Føj til hjemmeskærm'.

Har du brug for hjælp til at hente MS BrainFit ned på din telefons hjemmeskærm, kan du finde en guide til henholdsvis iPhone og Android herunder.

MS BrainFit er udviklet med støtte fra Merck.