Gå til hovedindhold

Tidsplan for din MS MIDDAG

For at få så vellykket en middag uden for meget stress og kaos i køkkenet, er det en god idé at planlægge sin tid godt, inden man går i gang. Dét vil vi gerne hjælpe dig med.

Derfor har vi lavet en tidsplan over, hvordan du med fordel kan disponere din tid og forberede elementer af din menu over nogle dage op til din MS MIDDAG. Og husk, at det altid er okay, og faktisk kan være rigtig hyggeligt at bede sin gæster om hjælp i køkkenet – det er hyggeligt at lave mad sammen, og mellem gryder, pande, snitten og hakken kan der opstå rigtig gode snakke.

For hele menuen vil den samlede arbejdstid være mellem 4-5 timer. Dette er inklusive bagetid. Vil du kræse lidt ekstra om din anretning, kan du med fordel også afsætte lidt ekstra tid pr. ret – selvfølgelig for at imponere dine gæster i håb om, at de så donerer vigtige penge til din indsamling.

PSST … Husk at se videoerne, hvor Jack selv laver alle retterne, og hvor du rigtig kan se, hvordan teknikkerne og tilberedningerne forløber.

Nedenfor finder du vores anbefalinger til, hvordan du med fordel tilbereder din middag.

Rigtig god fornøjelse!


Find alt til din middag HER!

Her får du masser af tips og tricks til din indsamling, invitationen til dine gæster, underholdning på aftenen, borddækning og meget mere.