Gå til hovedindhold

kom med en tur med oceans of hope

Oceans of Hope

Båden Oceans of Hope sejlede i 2014/2015 jorden rundt med scleroseramte fra hele verden som besætningsmedlemmer og sejler denne sommer rundt i Danmark.

I år på deres tur Danmark rundt er vi så heldige, at de kommer til Stubbekøbing. Vi vil i den forbindelse gerne invitere 8 scleroseramte ud på en sejltur lørdag d. 21. juli kl. 11.

Sejlturen vil vare ca. en time, men du skal nok afsætte ca. 2 timer, da båden lige skal ud af havnen og sætte sejl og folk skal af og på.

Kørestol er ingen hindring for at komme med ud at sejle – det har vi prøvet mange gange. Alle kan sejle - det eneste det kræver, er lysten til at få en unik oplevelse ��

Hjælpere kan som udgangspunkt ikke komme med på sejlturen, da vi gerne vil have plads til så mange med sclerose som muligt. Kun i fald pladserne ikke bliver fyldt op, kan man få sin hjælper med.

Lad ikke denne unikke chance gå fra dig – vi er mange som har fået rykket vores forestilling om, hvad vi er i stand til og har haft livsændrende oplevelser på og med Oceans of Hope (inkl. undertegnede, som også var med på en del af jordomsejlingen).

Du kan læse mere om Oceans of Hope her: http://www.oceansofhope.org/

 

Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet på e-mail: misst@privat.dk

Så skynd dig at melde dig til inden det er for sent ��

 

Har du ikke lyst til at sejle eller ikke nåede at få meldt dig på, er der åben båd kl. 10-11, hvor alle er velkomne til at komme og hilse på og se båden indvendigt og høre mere om sejlads, hele projektet og stille spørgsmål til dem ombord på båden��

 

Håber at se jer denne dag ��

Sommerhilsener fra Tine Perlt