Gå til hovedindhold

Åbne og lukke for radiatoren

Spørgsmål

I soveværelset har vi en radiator med reguleringshåndtag nede ved gulvet. Der er termostatvarme, men om natten vil vi gerne have frisk luft fra åbent vindue. Så derfor lukkes for varmen om natten, åbnes om morgenen. Når min mand er bortrejst, kan jeg ikke selv regulere varmen.
I kommunen (ergoterapeuten) har jeg spurgt, om man har et eller andet apparat med en stang, så jeg selv vil kunne regulere varmen. Svaret er nej. Man vil give mig et håndtag, der er mere let at dreje, men jeg skal stadig ned på gulvet, hvis jeg er alene hjemme.

Jeg ønsker ikke nyt varmeapparat med håndtag for oven, da jeg så skal flytte min bordplade, der står over radiatoren. Det vil jeg nødigt, for jeg er ofte i min elevationsseng, hvor jeg lytter til radioen på bordpladen, har mine bøger og papirer der (i nærheden af mig) osv.
Er der en eller anden slags "forlængermekanisme" til mit radiatorhåndtag, der som sagt er ved gulvet (og under bordpladen)?
Køb af ny radiator med håndtag foroven er det, jeg p.t. er henvist til, men hvis der var en lettere og billigere løsning, ville det være rart?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang