Gå til hovedindhold

Ægtefællebidrag

Spørgsmål

Jeg står overfor en separation og i den forbindelse melder der sig en række spørgsmål.

Det hus, jeg boede i sammen med min mand, var hans særeje, så selvom jeg, i alle de ca. 8½ år vi boede sammen, har betalt til de faste udfgifter, har jeg ikke fået så meget som én øre med mig. En advokat mente heller ikke, at der var den store sandsynlighed for at jeg ville få noget ud af en retssag.

Jeg overvejede, i forbindelse med at vi indsendte seperationsanmodningen, at søge hustrubidrag, men det fik han talt mig fra. Jeg overvejer dog stadig, om jeg skal tage kontakt til Statsforvaltningen telefonisk, og bede om en indkaldelse til en vilkårsforhandling.

Nogle fraråder mig det og andre gør ikke, så jeg er temmelig forvirret.

Faktum er at min mand har en månedlig bruttoindtjening på 35.000 kr. om måneden. Jeg, som er bevilget fleksjob, har 21.000 kr. På nuværende tidspunkt arbejder jeg 15 timer ugentligt men kender jo godt fremtidsudsigterne. Jeg har fået at vide, at han nok tjener for lidt og jeg for meget, til at jeg vil kunne få noget ud af det.

Hvad mener du?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang