Gå til hovedindhold

Afklaring af arbejdsevne

Spørgsmål

Jeg har haft MS siden 2005. Siden da har jeg taget en uddannelse og fået 2 børn. Jeg blev færdiguddannet sidste år og har siden haft barsel, men den er nu slut. Jeg har været meget i tvivl om, om jeg vil kunne klare et fuldtidsarbejde grundet en forfærdelig træthed som skyldes min MS. Jeg havde besluttet mig for, at min sygdom ikke skulle få mig ned med nakken, og at jeg simpelthen ikke ville acceptere ikke at kunne leve et helt normalt liv, men det er altså svært bare sådan lige at beslutte.

Når jeg er realistisk, må jeg indse, at jeg umuligt kan arbejde 37 timer om ugen. Men hvad gør jeg nu?
Jeg er på dagpenge (dimittend-sats), i mandags sygemeldte jeg mig på jobnet, og jeg har nu modtaget et brev "underretningsbrev", hvor jeg kan anmode om sygedagpenge.

Skal jeg bare anmode om sygedagpenge og så lade slaget gå sin gang? Eller er der noget som jeg skal være opmærksom på? Jeg vil jo gerne komme i en arbejdsprøvning med henblik på at kunne få et fleksjob engang i fremtiden - Eller det er måske urealistisk, at jeg kan få tildelt et fleksjob?
 

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang