Gå til hovedindhold

Aftalebaseret skånejob

Spørgsmål

Jeg har lige hørt om noget der hedder , og har i den forbindslse en række spørgsmål.

Jeg har været så heldig at blive ansat i fleksjob "i min egen stilling" for 4 år siden (jeg er ansat i det offentlige), og i forbindelse med et møde med kommunens fleksjobs-konsulent, om nedsættelse af min arbejdstid igen (denne gang fra 14,5 til 13,5 timer om ugen), får jeg at vide at der ikke er mange i fleksjob på så få timer - er det rigtigt? - og at jeg måske skulle overveje at søge førtidspension og et skånejob.

Her er det så bare jeg tænker: "Skånejob, er det ikke sådan et job hvor man nærmest ikke får nogen løn?". Men så læste jeg om det såkaldte , og det lyder som om at det er et "almindeligt" job, bare færre timer, og med diverse skån (som selvfølgelig afspejles i lønnen).

Hvordan kan jeg få min arbejdsgiver med på den idé? Det lader til at det ikke skal foregå gennem kommunen, da der ikke er løntilskud involveret. Findes der en slags vejledning? Og hvordan med min øgede sygdoms-påvirkning, kan der tages højde for den?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang