Gå til hovedindhold

Amning og medicin

Spørgsmål

Jeg er gravid i 21. uge, og har brug for at få vendt amning vs. flaske, så jeg kan beslutte mig for, hvad jeg vil gøre, når barnet kommer til verden.

Jeg har i forvejen en pige på 2½ år. Det var ca. 4-5 uger efter fødslen af hende, at jeg fik det attak, som førte til min diagnose. Attakket ramte på synet, så jeg klarede mig fint og havde en fantastisk oplevelse af det at amme.

Siden har jeg haft et mindre attak og et lidt større, som blandt andet betød, at jeg ikke kunne bruge dele af venstre side.

Jeg er selvfølgelig bange for, om jeg efter fødslen vil få et attak, som vil betyde, at jeg ikke vil være selvhjulpen og istand til at tage mig af barnet alene. Ingen kan forudsige det - det ved jeg!

Men jeg søger altså lidt vejledning omkring mulighed for medicin under amning (Immunglobulin?) og resultater hermed? Eller hvorvidt man kan planlægge et kort ammeforløb (2-3 uger), hvor man samtidig introducerer flaske?

Håber, du kan hjælpe lidt - min sclerosesygeplejerske og neurolog har ikke meget at byde ind med.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang