Gå til hovedindhold

Anbefalinger

Spørgsmål

Jeg skriver til dig, da jeg søger hjælp til at finde de rette kosttilskud.

Jeg er ny med sclerose, så jeg syntes det er noget uoverskueligt at finde rundt i kosttilskuds-junglen - for et vitamin er ikke "bare" et vitamin efter min opfattelse. Der findes desværre også meget skidt og kanel i handlen, og det vil jeg selvfølgelig gerne uden om så vidt muligt.

Jeg følger ikke sclerosekost pt. og jeg spiser aldrig fisk, da jeg (desværre) ikke bryder mig om denne spise.

Så nu håber jeg at du kan anbefale mig nogle kosttilskud af god kvalitet. Derudover har jeg også lige nogle produkter jeg gerne vil have din mening omkring:

1) Q10, er det et vitamin der vil have nogen positiv indflydelse på sclerosepatienter?

2) EyeQ - jeg har læst det skulle være et super godt produkt, men forholder det sig også sådan i forhold til sclerosepatienter?

3) Vil man få et optimal tilskud af de sunde fedtstoffer hvis man for eksempel indtager olier der er blandede? Her tænker jeg for eksempel på Omega 3-6-9, Livets Olie, Udo's Choice, Epa-Gla+ fra biosym og EyeQ m.m.?

4) Kan du anbefale sclerosepatienter at tage Life Spice vital, for at styrke immunforsvaret/kroppen, eller er det for aktivt et produkt? - det frarådes jo, så vidt jeg har forstået, at indtage Rød Solhat som sclerosepatient?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang