Gå til hovedindhold

Anti-inflammatorisk kost

Spørgsmål

Jeg er en kvinde på 49 år. Jeg fik i 2014 konstateret sclerose. Jeg har siden da ændret mit liv 180 grader, og har det i dag godt - og har ikke haft attack siden. Jeg har bl.a ændret min kost - minus kød, mælkeprodukter, æg, sukker, gluten, tilsætningsstoffer og dårlige fedtstoffer. Spiser masser af frugt, grøntsager, bønner, linser, nødder mm - lever idag 90 % efter dette. Mediterer, dyrker motion, fået flex-job, ingen stress, omhyggelig med gode og kærligheds fulde relationer. Jeg tager kosttilskud samt homøpatiske dråber. Samt jeg har de sidste 3 1/2 år valgt at tage Avonex - injektion en gang i ugen. Denne reagerer min krop dog på med influenza lignende symptomer i 24-36 timer efter.

Jeg har derfor længe overvejet medicinskifte eller at stoppe med medicinen. Men jeg synes, at det er svært. Jeg har to spørgsmål som jeg håber, I vil svare på: - Er der specikke fødevarer som jeg skal prioritere at spise - samt undgå at spise med hensyn til sclerosen. - Hvilken sclerose medicin er den mest naturlige for kroppen (giver færrest bivirkninger på kort og lang sigt) samt har den bedste effekt.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang