Gå til hovedindhold

Arbejde/uddannelse samtidig med udbetaling af førtidspension

Spørgsmål

Jeg er førtidspensionist og er ved at blive vanvittig. Jeg føler, at jeg ofte bliver set ned på, som værende dum eller mindre begavet, fordi jeg er førtidspensionist. Jeg ved ikke, om jeg vil kunne klare det, men kan man påbegynde en uddannelse, som ofte er 37 timer, når man er på pension? Jeg vil gerne ud af det stigmata, det er at være førtidspensionist.

Jeg er uddannet salgsassistent for snart mange år siden, og har været førtidspensionist siden 2003. Jeg har overvejet at blive frivillig, men der er ikke noget, jeg synes virker tiltrækkende, og jeg vil jo gerne tjene nogle penge. Jeg overvejer flexjob, men kender ikke reglerne og står i den situation, at jeg har en lille pension fra min forsikring på tabt arbejdsfortjeneste, som jeg får udbetalt hver måned, og den forsvinder når jeg begynder at arbejde, derfor skal jeg finde et flexjob, hvor der er taget hensyn til den manglende indkomst.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang