Gå til hovedindhold

Attak i 31. uge

Spørgsmål
Jeg har sclerose og har haft sygdommen i 7 år. Normalt får jeg medicinen Tysabri en gang om måneden, men jeg stoppede med det sidste år i marts, da jeg gerne ville være gravid. Heldigvis, efter de 3 måneder der først skal gå uden medicin, blev jeg gravid med det samme.

Midt i september 2009 begyndte attakkerne så at komme. Jeg har været alt igennem og hen over julen fik jeg en lille optur med min gang og balance. Men så lige pludselig, d. 3. januar, begyndte mine ben at ryste helt ubeskriveligt.
 
Det gør ikke ondt og benene er helt normale og rolige, både når jeg sidder, samt ligger ned og skal sove. Problemet kommer når jeg forsøger bare at gå lidt eller står op; benene giver efter og jeg kan slet ikke styre dem.

Det er meget anstrengende.

Mit spørgsmål og håb er, om der på tabletvis findes noget mod disse gener, som jeg må tage trods graviditet (er nu 31 uger henne)?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang