Gå til hovedindhold

Attak uden remission

Spørgsmål

Jeg er en pige på 28 år, som nu har haft sclerose i 1 år. Lige indtil nu har det på det fysiske plan været rummeligt, men for en lille måneds tid siden begyndte det at snurre i min højre hånd, og siden er det gået rigtig stærkt. På nuværende tidspunkt mangler jeg følelse i det meste af min underkrop. Jeg har fået Gerbapentinpiller og Medrol på drop, men desværre uden virkning. Min højre hånd generer mig mest, idet det stikker og prikker i den konstant, hvor resten bare ligesom er "dødt". Jeg kan godt bevæge mig rundt, men alting føles mærkeligt/unormalt, og balancen svigter også. Fra i morges og stadig nu her til middag, har jeg følt mig frygtelig svimmel. Bims i hovedet, kvalmende, lyst til at ligge ned. Alting kører rundt.

Jeg ved, der er nogen der har det værre end mig, men jeg er ved at være godt træt af det her. Jeg synes det er svært at have overskud til mine 3 små børn, samtidig med de udfordringer og gener min krop giver mig hele tiden. Jeg føler mig dårligt hjulpet på vej og informeret på scleroseklinikken. Jeg føler ikke, jeg bliver forberedt på noget, eller ved hvad jeg skal stille op med de forskellige ting der sker. F.eks er jeg bange for, hvad der kan ske med mig, nu hvor det bliver værre og værre? Kan mine symptomer være forstadier til lammelser eller andet, eller tror du det går over, ligesom andre "almindelige" attaks. Hvad skal jeg stille op med min svimmelhed? 

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang