Gå til hovedindhold

Attak under graviditet

Spørgsmål

Jeg har et spørgsmål vedrørende attak og borrelia ligenende syptomer. Jeg er gravid i 3. måned, og har desværre fået et føleforstyrrende attak fra brystet til og med tæerne også med neurogene smerter - altså smertejag i et par sekunder ad gangen i hovedsageligt i bryst- og rygområde. Derudover har jeg oplevet et borrelia lignende symptom som er opstået samtidig med dette attak. Mit læbemidterstykke i overlæberne har forskubbet sig til den ene side af ansigtet frem for at sidde i midten nedenfor næsen. Jeg er kort blevet testet for et muligt slagtilfælde. Og det lader heldigvis ikke til at være tilfældet. Men kan det skyldes et attak?

Såvel smerter, føleforstyrrelser og evt. borrelia lignende symptomer kan jo desværre ikke behandles som sædvanligt med Medrol. Og der er vel ikke rigtig andre smertelindrende tiltag man kan tage? Det har ellers varet et år siden sidste attak, så det er meget nedtrykkende, især når det er en udbredt opfattelse, at man generelt vil være forskånet for attakker under graviditet. Jeg går i øvrigt ikke ud fra, at det anbefalede jerntilskud man skal tage under et graviditetsforløb kan forårsage så stærke attak lignende syptomer, som jeg beskriver her?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang