Gå til hovedindhold

Automat gear

Spørgsmål

Med interesse har jeg læst dit svar af 26/1/04 vedr. bil. Efter 5 år med MS og med rimeligt velfungerende ben, bortset fra attack og periodisk forværring især i venstre ankel og deraf følgende kontrol af kobling; står det klart, at når jeg skifter bil skal næste bil have automat gear. Tidligere boede jeg 6 år i Australien og er vant til bil med automat gear. Men hvilke bil mærker og modeller i DK anser du for at anbefale til private? Jeg har en Renault Clio. Kører kun 8-10.000 km årligt. Mest by kørsel.

Er i øvrigt "velfungerende" (underligt at sige om sig selv!) og uddannet fysioterapeut. Andre behov end automat gear har jeg ikke. Jeg forventer selv at skulle financiere bilen. Men er det mest klogt at købe en ny og få indrettet med automat gear? Eller kan jeg være heldig at finde en let brugt god bil? Hvor bør jeg søge? Har kigget på nettet, men kan ærlig talt ikke gennemskue det! Er du bekendt med om nogle typer biler har flere eller færre reklamationer og reparationer?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang