Gå til hovedindhold

Bakterier i urinen uden symptomer

Spørgsmål

Jeg er en pige på 41 år, som har haft sclerose siden 1999. Jeg har i de sidste 6 år haft en overaktiv blære. For tiden tager jeg Vesicare 1 gang dagligt, for at hjælpe lidt på problemet. Jeg får en gang om året scannet min blære, når jeg er til kontrol på sygehuset – og det viser, at der ingen rest af urin er.

Mit problem er nu, at jeg for ét år siden fik konstateret blærebetændelse. Der har været foretaget en dyrkning af min urin, og den viste rigeligt med E.coli, som er resistente mod det meste. Jeg har ikke haft feber eller andre symptomer.

Mit spørgsmål er nu: har I nogen erfaring med mit problem og kan jeg selv gøre et eller andet for at komme af med min blærebetændelse? Jeg spiser almindelige C-vitaminer og drikker tranebærsaft dagligt, ellers har jeg fået en vane med at drikke for lidt vand pga. min overaktive blære. Er der andre ting jeg kan gøre?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang