Gå til hovedindhold

Befordringsfradrag og vederlagsfri fysioterapi

Spørgsmål

Jeg har et par spørgsmål vedrørende fysioterapi og kørselsudgifter, da jeg ikke kan blive helt klog på, hvad man reelt kan få støtte til. Min kusine, som netop også har fået diagnosen MS, var til et infomøde, hvor der ifølge hende blev sagt, at man kan få kørselsfradrag (befordringsfradrag) for samtlige antal km, man kører til og fra job - uanset om man er bevægelseshæmmet eller ej. Er det virkelig sandt?

Jeg har nemlig forstået det sådan, at man kun kan opnå fuld fradrag, hvis man har ekstra udgifter i forbindelse med kørslen. Grunden til, at jeg spørger, er at jeg kører til job fra Aarhus til Randers dagligt, men jeg er ikke bevægelseshæmmet og kører på samme vilkår som alle andre. Så ordningen gælder vel ikke mig?

Et andet spørgsmål vedrører fysioterapi. Jeg går engang imellem til fysioterapeut, da jeg ofte har ondt i hoved, nakke, arme og ben - sandsynligvis på grund af den medicin, jeg tager. Indtil videre har jeg bare betalt det selv, men er det muligt at få støtte til det? Og hvordan foregår det i så fald?
 

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang