Gå til hovedindhold

Behandling af progressiv sklerose

Spørgsmål
Jeg er 50 år, fik min diagnose i 1997 og blev pensionist i 2003. Prøvede interferon 2 år uden effekt. Jeg har derudover prøvet fysioterapi, ridning, genoptræning på et af sclerosecentrene og Montobello. Pt. får jeg  mitoxantron, som jeg har fået i et år - intet har hjulpet mig.

Jeg bliver stadig dårligere og dårligere. Pt. bruger jeg stok og rollator samt kørestol ved længere afstande, for eksempel i ferien.

Jeg har ikke attakker længere.

Har altid ønsket at få Tysabri, men uden held. Læste så i om forsøg med Tysabri. Dette mente de dog ikke det var noget for mig, da jeg pt. er i gang med mitoxantron. De ville dog gerne se journaler, som er tilsendt.

Jeg talte med Århus som ikke mente det var et problem med mitroxatronen, men har nu modtaget brev om, at de ikke modtager mennesker udenfor Sjælland. Havde sådan håbet på at komme med i dette forsøg.

Hvad kan jeg gøre nu? Jeg kan næsten kun give op, da jeg aldrig har modtaget medicin eller behandling der har haft en positiv effekt på mig.
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang