Gå til hovedindhold

Bivirkninger af interferon eller attak

Spørgsmål

Jeg skriver til dig, da jeg er i tvivl om min medicin virker.

Jeg får rebif som jeg selv sprøjter ind. Jeg har tidligere haft stukket mig i maven, men det endte med arvæv som jeg lige har fået opereret væk. Derfor stikker jeg mig som udgangspunkt nu i lårene og har gjort det længe. Mine lår er dog nu blevet hårde og det gør ondt og stikke i dem, hvilket har betydet at de sidste tre gange har måttet stikke mig i maven - og alle gangene er jeg blevet meget syg.

Mit spørgsmål er om medicinen som jeg sprøjter i lårene overhovedet virker? Det føles som om medicinen ligger lige under huden.

Jeg har desuden fået det værre og værre på det sidste. Både mine arme og ben er blevet ømme, tunge og fungerer ikke ordentligt. På ydersiden af lårene er jeg følelsesløs og mine hænder begynder at føles som da jeg fik mit første attak. Har du et bud på om det skyldes eventuel manglende virkning af medicinen, eller om der er tale om et attak?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang