Gå til hovedindhold

Blærebetændelse og attak

Spørgsmål

Jeg har nogle spørgsmål omkring sclerose, attakker og blærebetændelse.

Min mor har nu i over 14 dage haft et attak, hun blev desuden, for 4 dage siden, testet positiv for blærebetændelse og er nu i behandling for dette.

Det jeg gerne vil spørge om, er: Vil hendes attak forsvinde i takt med at blærebetændelsen forsvinder? Og er der noget man kan behandle med når hun stadig har blærebetændelse? Kan man desuden gøre noget for at forhindre at blærebetændelsen kommer igen på et senere tidspunkt?

Det er første gang hun har så alvorlig et attak, som viser sig ved at hun har kraftige smerter i ryggen, er svimmel og har svært ved at styre sine ben. Alt dette gør at hun ikke kan sidde i sin stol i mere end 5 minutter ad gangen og er nødsaget til at ligge ned mange gange om dagen.

Informationen fra sygehuset og egen læge har desværre været meget begrænset omkring dette, og det er kun via Scleroseforeningens hjemmeside at jeg har kunne finde ud af at der eventuelt er en forbindelse mellem sclerosen, blærebetændelsen og attakket.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang