Gå til hovedindhold

Blæresmerter

Spørgsmål

Jeg er en 27-årig kvinde der har haft sclerose i 3 år. Jeg har nu oplevet mange problemer med vandladningen: For det første har jeg svært ved at komme af med noget - tit er jeg nødt til at sidde længe på toilettet før der kommer noget. For det anden så syntes jeg ikke at der kommer ret meget ad gangen. Jeg har hele tiden en stor tissetrang og føler at jeg har en masse at komme af med.

Efter vandladning er det desuden som om hele mit underliv brænder/svier, jeg har dog ingen smerter under selve vandladningen. På hosiptalet har jeg fået at vide at jeg ikke får tømt min blære helt. De målte det til, at der på det tidspunkt kun var omkring 135 ml tilbage i blæren - ikke noget at være bekymret over mente de. De mener at der er tale om blærespasmer, idet de ikke fandt bakterier der kunne tyde på blærebetændelse. Blæren skulle nærmest befinde sig i en konstant sammentrækning, der gør at jeg føler at jeg skal tisse hele tiden.

De har givet mig 2,8 mg Detrusitol som jeg skal tage om aftenen. Jeg har dog læst at det giver en dårligere blæretømning, så er det så det rigtige at give mig? Eller kan det løse hele mit problem at blærespasmerne ikke er der?
Har du desuden nogle forslag til hvad jeg kan gøre for at afhjælpe situationen?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang