Gå til hovedindhold

Blærespasmer og nervesmerter

Spørgsmål

Jeg vil gerne vide, hvor langt man er kommet i forskningen med Sparkal og orme fra grisetarme. Ifølge aftale med egen læge, har jeg i de sidste ca. 2 måneder udskiftet mit blodtryksnedsættende medicin med sparkal, men fik desværre bivirkninger, i form af meget stærke smerter i muskler samt hævelser i leddene. Samtidig var der også en udtalt muskelslaphed.Dette er ikke holdbart for mig, da jeg ikke kan stå og gå mere, og derfor flytter mig ved hjælp af et glidebrædt. Jeg vil derfor vente med at eksperimentere med medicinen, til det er videnskabeligt bevist, at den har en effekt.


Jeg er desuden fast kateterbruger og har derfor tit blærebetændelser og mange spasmer samt smerter i urinrøret. Jeg har fået Vesicare af min læge, men jeg synes ikke altid at den har den ønskede effekt. Findes der andet jeg med fordel kunne bruge i stedet for Vesicare? Jeg spiser også Marinol, men synes heller ikke altid de har en gavnlig effekt. Findes der noget andet medicin mod neurogene smerter?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang