Gå til hovedindhold

Blodprøver inden konsultation

Spørgsmål
Jeg er kvinde på 59 år der er under udredning for sygdom. Jeg har mange symptomer, som startede i oktober 2009 med et kraftigt svimmelhedsanfald, hvilket medførte indlæggelse. Under indlæggelsen fik jeg CT-scannet hjernen og anfaldet forsvandt igen.

I februar 2010 fik jeg så kraftige smerter i brystet samt føleforstyrrelser og var indlagt fire gange inden for en måned, både på hjerteafdelingen og neurologisk afdeling, hvor jeg fik scannet min hjerne.

Siden er der dukket yderligere symptomer af forskellig art op: Føleforstyrrelser i ansigtet - især omkring munden - hænder og fødder, spændinger i brystkassen, spasmer i halsen, er småsvimmel mere eller mindre hver dag, har haft en del maveproblemer, mavesyre og meget luft i maven og hævelse på thymuskirtelen (som er blevet meget hård).

Jeg har været til et hav af undersøgelser for alt dette, som har vist følgende: "Lille kalkplet på kranspulsåren. Lidt rød i øverste del af spiserøret. Polyp på 3,8 m.m. i galdeblæren. En lille smule fedtlever. En smule hudforandringer på thymuskirtlen".

Jeg skal til neurolog sidst i august og til hudlæge i starten af september. Jeg synes mange af mine symptomer minder om sclerose.

Jeg kan mærke, at der er noget rivende galt.

Vil det være en god idé, at få foretaget fornyede blodprøver, inden jeg skal til neurolog?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang