Gå til hovedindhold

Botox

Spørgsmål

jeg er i stigende grad hæmmet af spasticitet gangmæssigt. Jeg tager for tiden Baclofen, 10 mg. 3 gange dagligt, men jeg føler dog at det er uden effekt. Jeg er i den forbindelse, af en fysioterapeut, blevet anbefalet botox behhandling: Hvad er din erfaring med det, og bliver det overhovedet brugt i tilfælde som mit? Det skal lige siges, at jeg ike har smerter i forbindelse med min spasticitet, samt at jeg kan godt bryde mønsteret - det er bare ikke altid det er passende først at bruge tid på det.

Desuden føler jeg at jeg intet selv kan gøre. jeg forsøger dagligt at holde mine funktioner ved lige, men føler ikke jeg desideret er i stand til at træne, da jeg efter træning er så smadret at jeg ikke kan få resten af dagen til at fungere.


Jeg går til holdtræning to gange ugentligt (meget balance- og boldtræning), men det bliver sværere og sværere for mig at være med, og jeg har dage hvor jeg faktisk ikke kan lave noget på holdet. Skal jeg bare affinde mmig med at jeg bliver bare dårligere og dårligere, eller har du et råd til hvad jeg kan gøre? Min diagnose, som jeg har haft siden december 2003, lyder forresten på primær progressiv sclerose.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang